رستوران پنج ستاره آرش در کلاردشت مازندران

انواع کباب ایرانی

رستوران آرش

زمان مطالعه 1 دقیقه

انواع کباب ایرانی
کباب کوبیده🍽

در میان انواع کباب ایرانی ، پرطرفدارترین کباب یعنی کباب کوبیده قرار می‌گیرد. این کباب که از ترکیب گوشت گاو و گوشت گوسفند چرخ‌ کرده درست می‌شود یکی از غذاهای همیشگی در مجالس است. محبوبیت و معروفیت چلو کباب فقط به ایران ختم نمی‌شود و چلوکباب را می‌توان یکی از معروف ‌ترین کباب‌‌های دنیا نامید که در کنار برنج ایرانی و طراحی و شکل شمایل ایرانی در تمام دنیا سرو می‌شود.

کباب چنجه🍽

کباب چنچه، که از انواع کباب ایرانی است از گوشت بره تهیه می‌شود. برای تهیه این کباب از گوشت بره، روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل استفاده می‌شود. این کباب معمولاً با پلو، گوجه فرنگی کبابی و پیاز خام سرو می‌شود.

کباب برگ🍽

حتی اگر جز کسانی باشید که کباب دوست ندارند، قطعا از مزه و طعم عالی کباب برگ نمی‌توانید بگذرید. کباب برگ به قدری نرم و ترد است که به راحتی با چنگال بریده می‌شود. اضافه کردن پیاز به گوشت یکی از مهم‌ترین مراحل طرز تهیه کباب برگ است که باعث ترد و نرم شدن آن نیز می‌شود.

کباب سلطانی🍽

اگر بین انتخاب کباب برگ یا کوبیده دچار سردرگمی شدید و یا می‌خواهید با یک تیر دو نشان بزنید، پس کباب سلطانی یک انتخاب عالی برای شما است این کباب ترکیبی ازکباب برگ و کوبیده است و این امکان را به شما می‌دهد که همزمان طعم هر دو کباب را در یک بشقاب مزه کنید.

کباب بختیاری🍽

یکی از کباب‌های ایرانی مجلسی و پرطرفدار کباب بختیاری است. که از ترکیب تکه‌های گوشت فیله مرغ و فیله گوسفندی درست می‌شود. مزه دار کردن گوشت با استفاده از پیاز، فلفل دلمه ای، آبلیمو، محلول زعفران و فلفل سیاه صورت می‌گیرد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.